Att tänka på för Trädgårdsbutiker…

Boka växter i god tid. Beställ gärna växter till vårsäsongen redan på hösten. Plantskolorna har det största sortimentet och de bästa kvaliteterna på hösten. Ni har också betydligt bättre förhandlings möjligheter gällande pris på hösten. E-plantor är svenska plantor och finns inte i obegränsad mängd. Boka i god tid. På våren är de populäraste sorterna redan slut. Leverans behöver inte betyda leverans av hela ordern på en gång. Avropa gärna beställda växter i omgångar under försäljnings säsongen så slipper Ni ha ett stort lager och Ni har hela tiden nya fräscha växter i Er butik.

Offertförfrågningar kan vara både stora och små. Från anläggningsbranschen är de ofta stora och kundförfrågningarna från butikerna under säsong är
ofta små. Det innebär att Ni ibland kan få vänta några dagar med att få priser på det Ni frågar efter då anläggningsbranschen ofta har snäva deadlines.

I samband med leverans får ni en följesedel. Ihop med denna även växtpass. Jordbruksverket kräver att ni sparar dessa växtpass i minst ett år för att kunna spåra eventuella växtskadegörare.

Begär Offert

Beställning

Beställning av produktkatalog

Beställning av lösenord